Reklameartikler

Lad din virksomhed gøre et godt indtryk. Styrk dit brand med reklameartikler, der skiller sig ud fra mængden og bliver husket hos kunderne. Reklameartikler dækker over alt fra jubilæumsgaver og firmajulegaver til sjove gimmicks og reklameartikler til jeres kunder.

Uanset dit formål, finder vi den rigtige leverandør og løsning, der matcher dine behov. Vi arbejder både med de største leverandører på markedet, men også med mindre nichevirksomheder. 

Reklameartikler

Lad din virksomhed gøre et godt indtryk. Styrk dit brand med reklameartikler, der skiller sig ud fra mængden og bliver husket hos kunderne. Reklameartikler dækker over alt fra jubilæumsgaver og firmajulegaver til virksomhedens ansatte samt sjove gimmicks og reklameartikler til jeres kunder.

Uanset dit formål, finder vi den rigtige leverandør og løsning, der matcher dine behov. Vi arbejder både med de største leverandører på markedet, men også med mindre nichevirksomheder, hvis du søger et produkt, der ikke findes i vores faste sortiment. 

Vores udvalg

Reklameartikler

Vælg mellem et bredt udvalg af kvalitetsprodukter – kun fantasien sætter grænser.

Profilartikler

Vi leverer til mange forskellige brancher; også hoteller, restauranter og catering. 

Tasker og tekstil

Gør dine kvalitetsprodukter helt unikke med flot firmaprint.

Vandflasker

Reklameartikler, der bliver brugt igen og igen.

Personale- og firmagaver

Forkæl dine medarbejdere og kunder med kvalitetsprodukter.

Kopper med tryk

Reklameartikler fremmer din virksomheds synlighed, og kopper med print kan være en effektiv del af din markedsføring.

Kundecase

Europcar

Europcar er Danmarks største biludlejningsvirksomhed inden for korttidsleje og leasing af personbiler, vare- og lastvogne samt mindre busser. Virksomheden ønskede at optimere processen omkring indkøb af kontorartikler. Ved at samle produkterne hos én leverandør, kan de nu lettere bestille den rette mængde produkter i stedet for at brænde inde med store mængder. Det mindsker spild og gør arbejdsprocessen lettere. Siden har samarbejdet udviklet sig, og vi leverer udover papir- og kontorartikler også marketingsrelaterede produkter; blandt andet p-skiver, nøgleringe, vandflasker og firmatrøjer til DHL-stafet.
Kundecase

DAB

DAB er et administrationsselskab, der administrerer og udlejer mere end 54.000 primært almene boliger. Gennem vores lange samarbejde har DAB bestilt alt fra pastilæsker og nøglesnore til vognmønter, termokopper, indkøbsposer og USB-stik med logo. Udvalget er stort, og kvaliteten skal altid være i top. DAB har en klar, grøn vision om et mere bæredygtigt liv i boligforeningerne, og det har været vigtigt, at flere produkter understøtter den målsætning. Her har DAB, udover en drikkeflaske i bæredygtigt materiale, også bestilt et growth drivhus med logo som en gimmick.

Langtidsholdbar branding

Reklameartikler kan være et godt værktøj til at gøre din branding mere langtidsholdbar. Ved at tilbyde dine kunder en nøglering, vandflaske, polet til indkøbsvognen eller kuglepen med logo på, bliver din virksomhed husket længere og positivt, fordi produktet er i høj kvalitet.  

Lyreco Branding Solutions er din garant for kvalitet. Vi leverer kun de bedste løsninger, så du er sikker på, at din virksomhed altid efterlader et professionelt indtryk. Derudover har vi også et bredt sortiment af mere bæredygtige alternativer.

Lad os hjælpe dig

Spørg vores specialister

Har du spørgsmål eller brug for personlig sparring? Du kan kontakte en af vores specialister, de sidder klar til at hjælpe dig. Hvis du samler så mange konkrete informationer til din forespørgsel som muligt – giver det os de bedste forudsætninger for at hjælpe dig.

 

Lyreco Branding Solutions er en del af Lyreco Danmark, som har hovedkontor i Roskilde.

Udfyld kontakformularen
eller ring nu på tlf. 70 100 502
Kontakt Form