Profilbeklædning

Profilbeklædning kan bruges til mange formål; at opbygge dit brand, styrke fællesskabet eller som en vigtig brik i din markedsføring. Vi har et bredt udvalg af forskellige tekstiler, beklædning og profiltøj til al slags vejr og begivenheder.

 

Har du et specifikt ønske til produkter, kan du altid kontakte os. Sammen finder vi den bedste løsning.

Profilbeklædning

Profilbeklædning kan bruges til mange formål; at opbygge dit brand, styrke fællesskabet eller som en vigtig brik i din markedsføring. Vi har et bredt udvalg af forskellige tekstiler, beklædning og profiltøj til al slags vejr og begivenheder.

Har du et specifikt ønske til produkter, kan du altid kontakte os (link). Sammen finder vi den bedste løsning.

Vores udvalg

Overtøj og jakker

Gør din virksomhed mere synlig med overtøj med firmalogo.

Sportstøj

Promover din virksomhed med kvalitetssportstøj med logo, eksempelvis til den årlige DHL-stafet.

T-shirts med print

Vælg mellem et stort udvalg af produkter i lækre kvaliteter.

Arbejdstøj og uniformer

Lad din virksomhed efterlade et professionelt indtryk med flot firmatøj med logo.

Kasketter og hatte

Lad os stå for din virksomheds profilbeklædning fra top til tå og yderst til inderst. 

Skjorter og trøjer

Når du bestiller ved Lyreco, behøver du ikke at handle flere steder. Vi klæder din virksomhed på.

Kundecase

Scandic

Scandic er Nordens største hotelkæde og derudover Danmarks eneste svanemærkede hotelkæde. Siden 1993 har Scandic arbejdet målrettet med bæredygtighed. Udover produkter med brandlogo; så som bolsjer, kuverter, personalejulegaver og lignende, leverer Lyreco Branding Solutions også produkter til Scandics shopkoncept. På alle hoteller er en lille butik med de mest essentielle produkter, fra nylonstrømper og underbukser til barberskrabere, tandpasta og skopudsersæt, hvis gæsterne har glemt det hjemme eller mistet deres bagage. Det er altafgørende, at kvaliteten er i top, så gæsterne forbinder Scandic med gode produkter.

Styrk virksomhedens synlighed

Vi hjælper din virksomhed med at blive husket og genkendt. Profilbeklædning kommer i mange afskygninger; om det er holdtrøjen til årets DHL-løb, traditionelle firmaskjorter eller t-shirts med printet logo eller de lidt mere skæve produkter som bælter, slips, morgenkåber eller handsker.

Det er vigtigt for dit brand, at dine kunder aldrig er i tvivl om, hvilken virksomhed du repræsenterer – og det kan vi hjælpe med. Lyreco Branding Solutions er din garanti for, at virksomhedens profilbeklædning altid står knivskarpt. 

Lad os hjælpe dig

Spørg vores specialister

Har du spørgsmål eller brug for personlig sparring? Du kan kontakte en af vores specialister, de sidder klar til at hjælpe dig. Hvis du samler så mange konkrete informationer til din forespørgsel som muligt – giver det os de bedste forudsætninger for at hjælpe dig.

 

Lyreco Branding Solutions er en del af Lyreco Danmark, som har hovedkontor i Roskilde.

Udfyld kontakformularen
eller ring nu på tlf. 70 100 502
Kontakt Form