Kundecase

DAB

DAB er et administrationsselskab, der siden 1942 har administreret boliger for almene boligselskaber og kommuner i hele landet. I dag administrerer og udlejer DAB cirka 54.000 primært almene boliger.

DAB beskæftiger 245 medarbejdere, der administrerer 390 boligafdelinger i samarbejde med 1.800 frivillige beboerdemokrater. Udover at arbejde for mere optimale rammer for beboerdemokrati, har DAB også et stort fokus på bæredygtighed. Med afsæt i FN’s verdensmål vil virksomheden sikre rammerne for et mere bæredygtigt liv i boligafdelingerne i fremtiden.

europcar1

Selve opgaven

Lyreco Branding Solutions leverer en lang række reklameartikler til DAB. Gennem vores lange samarbejde har DAB bestilt alt fra pastilæsker og nøglesnore til vognmønter, termokopper, indkøbsposer og USB-stik med logo. Udvalget er stort, og kvaliteten skal altid være i top. 

DAB har en klar, grøn vision om et mere bæredygtigt liv i boligforeningerne, og det har været vigtigt, at flere produkter understøtter den målsætning. Her har DAB, udover en drikkeflaske i bæredygtigt materiale, også bestilt et growth drivhus med logo som en gimmick.

Om samarbejdet

Kunderne er kernen i vores forretning. Vi sørger for, at de får al den hjælp, de har brug for, hvorvidt det er rådgivning, assistance eller løsninger.

Når vi vælger leverandører, skal de både være konkurrencedygtige på pris og levering, og det er Lyreco Branding Solutions. Derudover ved vi, at kvaliteten er i orden, og det er afgørende, når vi som virksomhed står som afsender på vores reklameartikler.

Kvalitet og bæredygtighed

Køb af miljøvenlige produkter kræver klare oplysninger og nem identifikation.  
Derfor er anerkendte mærker som Ecolabel, FSC og PEFC specificeret for hvert produkt i Lyrecos katalog og webshop. 

Vi kræver, at vores leverandører og producenterne af Lyrecos egne produkter lever op til vores krav om miljø, arbejdsmiljø og menneskerettigheder. Fokus på bæredygtighed og etik i leverandørkæden er derfor et centralt princip i Lyrecos CSR-strategi. 

Interesseret i andre kundecases

Europcar

Kundecase Europcar er Danmarks største biludlejningsvirksomhed inden for korttidsleje og leasing af personbiler, vare- og lastvogne samt mindre busser. I Danmark har virksomheden ca. 8.000

Læs mere

Scandic

Kundecase Scandic er Nordens største hotelkæde med et netværk af 280 hoteller med 58.000 hotelværelser, fordelt i seks lande. Scandic har 15.000 ansatte, der alle

Læs mere

Bravida AB

Kundecase Bravida giver bygninger og anlæg liv – døgnet rundt, året rundt. Med mere end 12.000 ansatte fordelt på 180 lokaliteter i hele Skandinavien, leverer

Læs mere